Modul Oversigt

Velkommen til forløbet AUTENTISK POTENS. Tillyke med din beslutning om at tage ansvar for at have et godt sexliv!

I løbet af 90 dage vil du blive klædt på til at give slip på præstationsangst og finde tryghed og nærvær i samværet med kvinder. Jeg har hjulpet mange med at gå fra seksuelt usikre mænd til at være tillidsfulde, autentiske mænd – og hvis de kan (og jeg kan), så kan DU også!

Hvis du implementerer det, du lærer, og gør den indsats der skal til, så kan dette AUTENTISK POTENS forløb danne dit nye fundament for et sundt sexliv, som du kan have glæde af RESTEN af dit liv.

OBS: Dette er ikke et quick-fix, der får tingene til at ske, mens du ligger på sofaen og surfer internet. Hvis du ikke handler, så sker der ikke noget!
Du skal være villig til at yde en stor indsats – også når det bliver svært, og den eneste vej frem er at steppe ud af din komfortzone. Naturligvis med min støtte!

Jeg ved, at hvis du er villig til at gøre det, der skal til, så kan du lykkes med at realisere din drøm om at have et rigtig godt og udviklende sexliv.

Modul 1: Din unikke historie

I denne indledende fase handler det om at blive mere bevidst om din livshistories indflydelse på dit sexliv.
Du får opgaver og undervisning online, der guider dig til at kigge dybt ind i dig selv – og efterfølgende mødes vi online på video 1:1.

Gå til modul 1

Modul 2: Dit fysiske fundament

I denne fase handler det om at blive bevidst om dit kropslige fundament.
Du får opgaver og undervisning online, der giver dig retningslinjer for din generelle fysiske træning. Plus du bliver sat i gang med at træne bækkenbunden.

Gå til modul 2

Rettigheder

Alt materiale er beskyttet af lov om ophavsrettigheder. Materiale må ikke videregives eller kopieres uden forudgående skriftlig aftale. Overtrædelse vil blive retsforfulgt.

Mathias Valentino

Mandecoach

Velkommen hertil!
Du bliver guidet igennem en step-by-step proces, der virker!
Du får den viden du har brug for, serveret som et koncentrat, så du ikke bliver overvældet.
Du er IKKE overladt til dig selv, du kan ALTID skrive på kontakt@autentisk-mand.dk
eller i kontaktformularen
og få sparring af mig indenfor 48 timer (ofte hurtigere).