MATHIAS VALENTINO

Coach og sexolog med speciale i mænds seksuelle udfordringer

Guider dig fra impotens, præstationsangst, rejsningsproblemer eller tidlig sædafgang til modig autentisk mand, der tilfredsstiller din partner dybere end nogensinde!

Tidlig sædafgang

Nogle mænd tror, at der ikke kan gøres noget ved det, men det modbeviser min og mine klienters erfaring med stor klarhed:

Rejsningsproblemer

Når du har udelukket helbredsmæssige årsager, så kan du enten vente i årevis og håbe der sker en forbedring, eller:

Målsætning

Hvordan er din situation nu?
Og hvor vil du være om 3 måneder?

Relationer

Hvor vigtigt er det for dig at
tilfredsstille din partner?

Følelser

Hvordan har du det med at
udtrykke dine følelser?

Processer

Forandringen sker ved at du gennemgår
nogle specifikke indsigtsgivende processer

Hvem er forløbene lavet til?

Forløbene er alle lavet til motiverede mænd.
Mænd der måske har læst og prøvet forskellige quick fixes som fx viagra, men det har ikke skabt den ønskede forandring.
Mænd der ikke gider mere bullshit – og spilde (mere) tid på halve løsninger.
Mænd der vil se resultater og er klar til at handle!

Hvad er AUTENTISK POTENS?

AUTENTISK POTENS er vel nok det mest ambitiøse coaching forløb for mænd med seksuelle problemer du kan finde på markedet, hvad enten det drejer sig om præstationsangst, rejsningsproblemer og/eller tidlig sædafgang.
I løbet af 90 dage har du gjort op med præstationsangst og har fået kontakt med nye sider af dig selv, dit mod og din seksualitet, som du ikke havde forestillet dig mulig.

Hvem er du?

Du har ofte eller engang i mellem været ude for præstationsangst, rejsningsproblemer eller for tidlig udløsning.
Du har læst en del om, hvad man kan gøre ved seksuelle udfordringer – måske også købt nogle onlineprodukter, som har hjulpet lidt, men ikke har skabt den forandring, som du havde håbet…  Så du er blevet i tvivl, om der overhovedet kan gøres noget ved dine problemer.
Du har i perioder været deprimeret over at føle dig meget alene med dine seksuelle problemer.
Du har oplevet at holde dig tilbage ift. at gå på date af frygt for at blive konfronteret med dine ‘hemmelige’ udfordringer.

Du drømmer om at have et problemfrit sexliv, men du har aldrig for alvor taget ansvar for at skabe den nødvendige transformation.

Du er oprigtigt interesseret i, at tilfredsstille din partner - og dig selv

Du er træt af den drænende følelse, når du tænker på næste gang, du skal have sex; for hvad nu HVIS det sker igen…

Du drømmer om at være en elsker, som din partner omtaler rigtig positivt overfor sine veninder/venner.

Du har prøvet at fortælle din partner om det, og hun virker forstående, men det er ligesom om, hun ikke helt forstår dig…

Min seksuelle historie

I min gymnasietid blev jeg præsenteret for min hidtil største udfordring, da jeg ikke kunne få den op at stå, til det jeg håbede skulle være min seksuelle debut. Denne traumatiske oplevelse gjorde mig endnu mere genert overfor piger. Først flere år senere fik jeg ‘succesfuld’ debut med min første rigtige kæreste.

I løbet af det næste årti oplevede jeg i forskellige sammenhænge de ‘klassiske’ seksuelle udfordringer: rejsningsbesvær, præstationsangst og tidlig sædafgang. Kombinationen af at jeg var vild med sex og at jeg fik ondt i maven, hver gang jeg tænkte ‘HVIS det nu sker igen’ gjorde, at jeg med stor dedikation besluttede at konfrontere denne tilsyneladende uoverstigelige og tabuiserede udfordring.

Det tog mange år. Jeg måtte indse at quick-fixes var ubrugelige. Stødte panden mod en mur i mange blindgyder. Der var mange op- og nedture. Jeg måtte konfrontere mange skyggesider/spøgelser i mit sind. Det var hårdt. Men det var – og er – det hele værd! ‘Er’ fordi det er en proces, der aldrig holder op – og som hele tiden holder mig vågen.

Testimonials

“Jeg har fået enormt meget ud af mit forløb hos Mathias. Hans oprigtige interesse og opmærksomhed skaber den tillid der skal til, for at man kan åbne op og skabe den nødvendige forandring.”

Frederik

“Jeg er meget taknemmelig for forløbet, og den hjælp du har givet mig. Du har gjort en kæmpe forskel for mig. Tak for det!”

Andreas

“Jeg har aldrig været god til at tale om mine følelser, men mit sexliv blev ganske enkelt ved med at være sygt dårligt pga.  rejsningsproblemer, så der var tilsidst ikke nogen vej udenom! Men min nervøsitet forsvandt faktisk hurtigt, da jeg mærkede et ægte engagement omkring min situation. Og så er det bare gået en vej: fremad – og oprejst;-)
Tak for et virkelig udbytterigt og resultatorienteret forløb!”

Martin

Tag første step til dit nye (sex)liv nu: