Mathias Valentino

Coach

Specialist i mænds udfordringer og transformation

Min historie

En mands seksuelle problemer er noget af det mest tabuiserede og sårbare – med potentiale for total nedlukning ELLER total åbning – så derfor vil jeg tage udgangspunkt i min seksuelle historie:

I min gymnasietid blev jeg præsenteret for min hidtil største udfordring, da jeg ikke kunne få den op at stå, til det jeg håbede skulle være min seksuelle debut. Denne traumatiske oplevelse gjorde mig endnu mere genert overfor piger. Først flere år senere fik jeg ‘succesfuld’ debut med min første rigtige kæreste.

I løbet af det næste årti oplevede jeg i forskellige sammenhænge de ‘klassiske’ seksuelle udfordringer: rejsningsbesvær og tidlig sædafgang. Kombinationen af at jeg var vild med sex og at jeg fik ondt i maven, hver gang jeg tænkte ‘HVIS det nu sker igen’ gjorde, at jeg med stor dedikation besluttede at konfrontere denne tilsyneladende uoverstigelige og tabuiserede udfordring.

Det tog mange år. Jeg måtte sande at quick fixes var ubrugelige. Stødte panden mod en mur i mange blindgyder. Der var mange op- og nedture. Jeg måtte konfrontere mange skyggesider/spøgelser i mit sind. Det var hårdt. Men det var – og er – det hele værd! ‘Er’ fordi det er en proces, der aldrig holder op – og som hele tiden holder mig vågen.

Mathias som coach:

Empatisk, nysgerrig, lyttende og med en stærk indlevelsesevne.

Direkte, 'no-bullshit' tale - siger ting, som ingen andre har turdet sige til dig før!

Konkret, handlingsorienteret og med et udpræget talent for at tænke stort og visionært!

Udstyret med en særlig evne til at se gennem mennesker og spotte deres unikke udfordringer - og dermed også guide dem til, hvordan de kan overvindes.

Funderet i konkret erfaring og underviser udelukkende i noget, som han selv har afprøvet og implementeret i sit eget liv.

Min mission

Min mission er at ændre den gængse opfattelse af, hvad det vil sige at være mand i dag. Modsat den kollektive overbevisning så handler det at være en ‘rigtig mand’ IKKE om at have sixpack, arbejde for meget, score med de rigtige replikker og aldrig at vise sårbarhed. HELLER IKKE om at være en pleasende ‘nice-guy’!
At være mand handler derimod om at være hudløst ærlig, have integritet, tage ansvar for sine følelser, konfrontere udfordringer og leve sin livsmission – det, som jeg kalder en AUTENTISK MAND.

At blive en AUTENTISK MAND er en proces, der aldrig stopper. Den proces har jeg længe været fordybet i via uddannelser, workshops, selvreflektion, meditation og utallige timers terapi/coaching, men først og fremmest ved at leve med bevidsthed og ærlighed!
Dette har lagt fundamentet for, at hjælpe mange andre mænd med at gå vejen. Med disse erfaringer i ryggen står jeg i dag som en førende ekspert indenfor mandecoaching.

Mathias’ baggrund

  • Solide kompetencer baseret på mange års praktisk erfaring inden for: coaching, sexologi, personligt lederskab, terapi, tantra og meditation.
  • Lang praktisk erfaring i 1:1 coaching og i at lede mandegrupper.
  • Teoretisk viden baseret på uddannelser indenfor sexologi, psykoterapi, mindfulness, yoga og tantra.
  • Bred uddannelsesmæssig baggrund som Akademiingeniør, Cand. IT og Guitarist fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Start med at tage ansvar
for din maskulinitet i dag!